Foto's

Ruud's Car Cleaning is gestart in 2010 en heeft sindsdien vele opdrachten gerealiseerd van auto's tot touringscars. In ons fotoalbum vindt u een overzicht van de opdrachten die Ruud's Car Cleaning heeft gerealiseerd vanaf de startdatum, onderverdeeld in categorieën.

Ruud's Car Cleaning is er voor uw auto!

Ruud's Car Cleaning zorgt voor de totale reconditionering van uw auto! Ook voor uw bruidswagens kunt u bij Ruud's Car Cleaning terecht.

Ruud's Car Cleaning is er ook voor boten!

Ruud's Car Cleaning zorgt niet alleen voor de totale reconditionering van auto's, maar ook voor boten!

Ruud's Car Cleaning is er ook voor campers!

Ruud's Car Cleaning zorgt niet alleen voor de totale reconditionering van auto's en boten, maar ook voor campers!

Ruud's Car Cleaning is er ook voor touringcars!

Ruud's Car Cleaning zorgt niet alleen voor de totale reconditionering van auto's, boten en campers, maar ook voor touringcars!

Ruud's Car Cleaning is er ook voor vrachtwagens!

Ruud's Car Cleaning zorgt niet alleen voor de totale reconditionering van auto's, boten, campers en touringcars, maar ook voor vrachtwagens!

Lakschade door leren bal

Lakschade door een leren bal geeft kleine, maar diepe krassen in de lak. Deze kleine diepe krassen in combinatie met zonlicht en weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de lak na een aantal jaren dof wordt. Echter is dit op te lossen door de auto te laten poetsen. Onderstaand een voorbeeld van lakschade door een leren bal en welk resultaat er behaald kan worden wanneer de auto gepoetst wordt door Ruud's Car Cleaning.

Latex op het interieur

Latex dat valt op het interieur, kan iedereen overkomen. Latex is jammer genoeg een lastig product om uit de bekleding van het interieur te krijgen. Door de auto te laten reinigen kan de latex grotendeels worden verwijderd.  Onderstaand een voorbeeld van latex op het interieur en welk resultaat er behaald kan worden wanneer de auto gereinigd wordt door Ruud's Car Cleaning.