Over ons


Voorstellen

Graag willen wij Ruud's Car Cleaning aan u voorstellen!

Ruud's Car Cleaning is een professioneel mobiel autowas- en poetsbedrijf met ervaring. Wij zorgen voor de totale reconditionering van de auto. Dit doen we ook voor: bedrijfswagens, bruidswagens, vrachtwagens, boten, caravans, campers en touringcars.

Ruud's Car Cleaning is gestart in maart 2010 en werkt zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte auto's worden op een vakkundige manier gereconditioneerd, zowel het interieur als exterieur. Dit gebeurt op een handmatige manier, zodat er geen schade ontstaat zoals het geval kan zijn in een geautomatiseerde autowasstraat.

Wat houdt autopoetsen nu in?

We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van uw auto. Anders gezegd: Uw auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Desgewenst wordt het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel en vochtwerend middel. De kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt. Tevens worden de kunststofdelen en banden weer op kleur gebracht, zodat die er puntgaaf uit komen te zien. Voor uw veiligheid worden ook de ruiten netjes schoongemaakt.

Voor kleine krasjes gebruiken wij professionele poetsmachines. Dankzij deze professionele inzet garanderen we een constante kwaliteit. Maar wist u dat wij niet alleen auto's poetsen maar ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken? Denkt u maar aan verfnevel, verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding bij treinen), de neerslag van verontreinigde lucht en van industriële uitstoot. Ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weten wij dikwijls nog wonderen te verrichten.

Het wassen van een auto kost veel tijd en energie. Hierin bieden wij de uitkomst in de vorm van mobiele reiniging. Op een milieuvriendelijke manier wordt uw (bedrijfs)auto ter plaatse of op een andere plek naar uw keuze behandeld.

Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg. 

Voordelen die wij bieden

Werken met Ruud's Car Cleaning biedt veel voordelen. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

Tijdbesparend

Lange wachttijden en heen en weer rijden naar de wasstraat behoren tot het verleden.

 

Kostenbesparend

Geen kosten en verloren arbeidstijd vanwege transport naar de wasstraat.

 

Flexibiliteit

Tijd en plaats voor de reiniging van uw auto wordt door u bepaald.

 

Handmatig

Door handmatig te werken worden er geen krassen veroorzaakt, wat (te) vaak wel het geval is in een wasstraat.